Uw Thuisgevoel Onze Passie!
.

Daar gaat het om bij Rocade, ”Uw Thuisgevoel” En daar in dat Thuisgevoel, daar willen en kunnen wij een inspirerende rol spelen.

Het begint uiteraard met de aankoop van de juiste grond, waar wil ik wonen, waar kan ik tot rust komen , waar wil ik mijn familie en vrienden ontvangen, waar wil ik naar buiten kijken en terugdenken aan de dingen van vroeger en wat er allemaal nog gaat komen…. Daar ligt natuurlijk de start van waaruit de grote uitdaging kan starten.

Bij het ontwerp van onze gebouwen geven wij veel aandacht aan de “ look & feel”. Mensen moeten fier zijn als ze s’avonds thuiskomen.

 Al onze kopers kunnen hun appartement naar eigen smaak en keuze laten inrichten.

Voor ieder onderdeel voorzien wij ruime budgetten en zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding. Met deze persoonlijke begeleiding onderscheiden wij ons duidelijk en willen we een echte meerwaarde betekenen voor onze kopers.

Onze interieurarchitecten

Onze interieurarchitecten zorgen voor een persoonlijke benadering  bij de inrichting en materiaalkeuze van uw residentie. U wordt bijgestaan door een specialist, iemand die u van start tot finish helpt om alle mogelijke hindernissen te nemen.

Zij zorgen ervoor dat alle materialen op elkaar afgestemd worden en luisteren naar uw verhaal, zodat wij uw verhaal kunnen schrijven, stap voor stap, steen per steen.

Hun kennis en creativiteit, hun materialenkennis en esthetisch gevoel helpen u de juiste beslissingen te nemen. U zal verrast zijn hoe sterk zij zich kunnen inleven in uw persoonlijke stijl, om zo uw droomwoning te ontwerpen.

Samen schrijven wij uw verhaal zodat u graag thuis komt, graag vrienden ontvangt en graag in uw woning vertoeft.