bart_verstraeten3

Bart Verstraeten
Zaakvoerder Rocade

Family man Bart is het gelukkigst als hij na een drukke werkdag kan relaxen met zijn vrouw en kinderen, Damasine en Andres. Z’n dag pas compleet na een ontspannend partijtje joggen met zijn beste vriend Banu of een intensief spelletje tennis.

Lieselotte_van_Strijdonck

Lieselotte Van Strijdonck
Dossierbeheer Bouwprojecten

Dit feestbeest heeft één grote liefde: haar paard Hercules du Miroir. Onze lekkerbek houdt van een goeie Vlaamse stoofvlees met friet met als afsluiter een heerlijke mojito.

Joke_Verbeke

Joke Verbeke
Interieurarchitect

Onze jongste telg omschrijft zichzelf als fris en fruitig. Ze is het meest in haar sas als ze kan zingen, wat ze dan ook wekelijks doet met haar koor. Ze is zot van haar vriend Guy en haar hond Prim, en heeft een passie voor interieurinrichting.

Kim_De_Beukelaer

Kim De Beukelaer
Administratie

Onze voetbalmama is de trouwste supporter van haar zoon Stef en haar pluszoon Nicolas. In haar vrije tijd vind je haar terug aan de zijkant van de Kartbaan als steun en hulp voor haar vriend Rob. Daarnaast houdt ze van een vakantie aan de zee en lekker uit eten gaan.

Joke_Holvoet

Joke Holvoet
Interieurarchitect

Deze fiere mama van Finn is zot van mooie interieurs. In het weekend vind je haar regelmatig terug op de squashbaan en ze houdt van dansen, lezen en lekkere desserts.

Rocade_team