Wonen & wellness in het hart van de stad

Tuin van Myra is een vooruitstrevend en uniek woonconcept dat 58 luxe assistentiewoningen met wellness en hotelfaciliteiten verenigt onder één dak.
Dit project beschikt over een aantal troeven, waarbij levenskwaliteit centraal staat. In het gebouw zelf zit een gemeenschappelijke kern met een lobby, loungebar, ondergrondse garage en een stijlvolle stadsbrasserie. Het wellnessgedeelte met sauna en jacuzzi zijn exclusief voor bewoners en hun gasten, net als de verpleegpost. Bovendien zorgt Flexlife Community Living dat de bewoners niets te kort komen. Vijf dagen per week staat er een eventteam paraat, dat uitstappen en ontspannende workshops organiseert. Zo krijgt u de luxe van een comfortabel en modern appartement met de service van een vijfsterrenhotel.

Tuin van Myra is een uniek investeringsconcept waarbij u uw geld op een veilige manier in duurzaam vastgoed belegt. Specialisten verhuren de assistentiewoningen en bieden een uniek dienstenpakket op maat aan dat elke 65 plusser in staat stelt om comfortabel, zelfstandig te blijven wonen. U heeft natuurlijk ook steeds de mogelijkheid om er later zelf in te gaan wonen.Een investering die niet alleen financieel, maar ook fiscaal aantrekkelijk is. Indien u zou opteren om uw vastgoed te verhuren, kan u mogelijks een jaarlijks toprendement van 4% bekomen op uw investering! Voor meer details, neem gerust contact op voor uw persoonlijke afspraak.

Specificaties en plannen

Bouwen van assistentiewoningen:
9 nieuwbouw appartementen en 14 ondergrondse autostaanplaatsen

Naam: Tuin van Myra
Adres: Frans Van Havermaetstraat & Koningin Elisabethlaan
Status: Opgeleverd
Prijs: vanaf € 175.000
Oplevering: 2015-2016

Bekijk hier de plannen:

Voorbeeld Myra appartement
Download PDF Brochure
Meer info aanvragen?

Geïnteresseerd? Bel 03 771 00 01 of mail