Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle nodige informatie heeft én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw persoonlijke eisen. Onze medewerkers begeleiden en ondersteunen u bij élke stap, met raad en daad doorheen het ganse bouwproces.

Op uw maat.

foto-9
1

In een eerste verkennend gesprek overlopen wij met u al uw wensen. Aan de hand van een checklist en beelden gaan we stap voor stap alle inrichtings -en afwerkingsmogelijkheden met u doornemen.. Bij aankoop op plan of in eerste ruwbouwfase, kan u de ruimte-indeling aanpassen naar uw voorkeur. Ons architectenbureau zal uw wijzigingen of aanvragen in de uitvoeringsplannen verwerken.

foto-10a
2

Rocade Bouwprojecten gidst u door het volledige bouwproces, ondersteunt u bij de materiaalkeuze in door ons aanbevolen toonzalen en gaat samen voor een kwalitatieve afwerking tot de volledig instapklare thuis.

foto-6
3

Uw comfort en persoonlijk contact staan centraal. Om u voortdurend een concreet beeld te geven van de plannen op papier nodigen we u tussentijds op de werf uit – van ruwbouw tot afwerking – zodat u een duidelijk en tastbaar beeld heeft van de vorderingen der werken. En eventueel kan bijsturen waar nodig.

foto-5
4

Heeft u gedurende de bouwfase nog bijkomende vragen, dan kan u gedurende het volledige proces steeds bij ons terecht.